Evenementen

24/10/2013 om 08:56

Sfeervol winkelen in historisch Maastricht

Een dagje winkelen in Maastricht is echt een dagje uit. De Maastrichtse winkels zijn zo speciaal omdat ze zich vaak in prachtige, oude gebouwen hebben gevestigd, in de sfeervolle historische binnenstad van Maastricht. Je vindt in Maastricht luxe designwinkels, maar ook grote kledingmerken als Mango en Zara zijn in de binnenstad aanwezig. Zo kun je heerlijk winkelen en meteen een beetje cultuur snuiven en je laven aan de rijke historie van Maastricht.

winkelen-in-maastricht-winkelstraten

Top 5 leukste winkels in Maastricht

  1. Winkel Concept, in de Rechtstraat. De Rechtstraat is de meest trendy winkelstraat in Wyck. Bij Concept verkopen ze mooie vintage items en merken als Nümph.
  2. Winkel Stijl: een leuk boetiekje met kleding in het centrum en in Wyck.
  3. Traders Pop: een trendy winkel in de leuke winkelsstraat de Heggenstraat. Je kunt er kleding shoppen, maar ook boeken en magazines.
  4. Muchachas: dit is een designer boetiek voor vrouwen, met mooie merken zoals Humanoid. Ook voor accessoires kun je terecht in deze leuke winkel in de Heggenstraat.
  5. Retro & Chic: een paradijs als je houdt van vrouwelijke vintage kleding. Je vindt hier geweldige tasjes, bontjes en jurkjes. Alles is hier even uniek.

hoofdwinkelstraat-winkelstraten-maastricht

Nog niet online

Heb je in Maastricht een paar leuke schoenen gespot, maar twijfelde je nog? Dan kun je deze ook later online kopen. De meeste leuke boetiekjes voor echt unieke kleding zijn online nóg niet te vinden, met de nadruk overigens op nóg. Maar echt erg is dat niet, want dan heb je een mooi excuus om Maastricht nog eens te bezoeken. Lions Maastricht is gevestigd in een stad om trots op te zijn!

Reacties zijn gesloten.